Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем в мотора!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем в мотора!!!

145 1.4 тс
    Проблема е следния като купих колата карах я известно време неми правеше никакви проблеми, като регистрирах в кат бях пуснал климатика и работи известно време и започна да си губи уборотите на ниски дадох малко гас започнаха някакви детонации след 2500об. се оправи.
    Карах известно време няма проблем реших да я обслужа след смяна на ангренажен ремък ролки и т.н започна проблема. Това с оборотите започна да го прави в движение изфорсирам я до изкл. оставям да паднат оборотите до доло и се оправяше ама всяко чудо за три дни сега и тъка не иска имам съмнения във вариатора него го имам и чакам одобен ден в сервиза да го сменя, обаче ходих на доктор и лаптопа показа че има проблем с изгорелите газове.
    Ако някои има някакво виждане по ? някой да помогне
    Last edited by Mus1cDJ; d.m.y г., 18:12.

Щом е започнала да го прави след смяна на ангренажен ремък мe навежда на само една мисъл че може да са ти объркали зацепването на валовете,поне според мен това е логичното обяснение,но нека някои които е имал същия проблем и тои да каже.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

все пак си виж зацепването както ти е казал колегата преди мен не че е 100% сигурно да е от там
      A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

мерси за мнението колеги но тя го направи веднаж и преди да ходи на майстор но не беше толкова зле тези дни ще я разглобя

Comment

Виж катализатора,да не би да е запушен,щом са ти казали,че има проблеми с изгорелите газове! А и щом казваш че има детонации,погледни дебитомера и свещите!
          Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
          Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
          Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

днес нея бях карал сега се наложи да мръдна с нея и нещо много зор запали не е както обикновенно позачуди се

Comment

днес смених вариатора стана супер но като запалих пак започнаха детонациите извадих буксата на дебитомера и спряха детонациите и променливите обороти но като дам газ отначало се позачудва нз нормално ли е като е откачен дебитомера да прави тъка и ми свети лампата за инжекцията започна да пущи доста
              Last edited by Mus1cDJ; d.m.y г., 19:00.

Comment

щом като извадиш буксата на дебитомера това не означава ли че от него.И моята беше така,но го смених и в момента я продавам на части
                става въпрос за 1.4тс с пласмасовия капак

Comment

незнам дали е от него със сигорност пък и това че пуши тилкова и свети лампата на инжекцията ? някой ако може да помага

Comment

Колега, не си прави експерименти по метода на изключването, а иди на диагностика. Така никой не може да ти каже от какво е.
                    пс: Като си изключил дебитомера, как очакваш двигателя да работи нормално?
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                      Колега, не си прави експерименти по метода на изключването, а иди на диагностика. Така никой не може да ти каже от какво е.
                      пс: Като си изключил дебитомера, как очакваш двигателя да работи нормално?
                      мерси колега ще отида в бош сервиз но днеска не остана време и затова викам да споделя някой може да е имал подобен проблем

Comment

Дано не си ме разбрал погрешно.
                        Дори и някой да е имал подобен на твоя проблем, не е гаранция че ще е от същото нещо. А компонентите по инжекциона са скъпи, за да сменяш докато откриеш от какво е. Затова ти написах да идеш на диагностика
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                          Дано не си ме разбрал погрешно.
                          Дори и някой да е имал подобен на твоя проблем, не е гаранция че ще е от същото нещо. А компонентите по инжекциона са скъпи, за да сменяш докато откриеш от какво е. Затова ти написах да идеш на диагностика
                          напълно те разбрах колега благодаря

Comment

хубаво,че си послушал колегата Тонов

Comment

днес ходих в бош и направо като казаха какво става ми идваше в първия стълб челно и до там. Казаха ми че мотора е за основен ремонт и се чудя има смисал да го правя или да купя друг мотор но знам ли в какво състояние ще е другия който ще купя
                              Last edited by Mus1cDJ; d.m.y г., 19:12.

Comment

Working...
                              X